Coaching

Op een bepaald moment heb je meer nodig dan een luisterend oor.
Ik ben de geschikte persoon om jou het juiste duwtje in de rug te geven, met de juiste intensiteit, op de juiste plaats en op het juiste moment.
Mijn opleiding als fysiotherapeut, mediator, Code 40ne coach samen met mijn jarenlange ervaring bij KPN en de sociale woningbouw , staan er borg voor.

Afhankelijk van de coaching-vraag, bied ik:

  • Counselling (gericht op ziekte verzuim, burn-out en re-integratie)
  • Loopbaancoaching (waaronder outplacement)
  • Personal coaching (reflectie/ zoeken naar balans, kerncompetenties)
  • Team- en corporate coaching (gericht op competentie ontwikkeling)
  • Intervisie coaching
  • Executive coaching (m.n gericht op strategie en organisatiecultuur)

Door in te werken op je innerlijke betrokkenheid, door zicht te krijgen op jezelf, je overtuigingen en bekwaamheden, zoeken we samen met jou naar het effect van je gedrag op de omgeving. Door te spiegelen en met het ontdekken van je blinde vlek(ken) worden vensters geopend naar ontwikkeling en persoonlijke groei.
Individuele coaching is  persoons- en situationeel gebonden; een traject dat je samen met je coach loopt in een veilige omgeving. Het doel van coaching is dat jij zichtbaar verandert in je gedrag en daardoor betere, meer effectieve resultaten bereikt, zowel in je persoonlijke omgeving als op het werk.
Daarom gaan we alleen met elkaar in zee als de “klik” er is. Mocht het onverhoopt tussen ons niet boteren, dan beschikt Prinscs over een breed netwerk van goed opgeleide en ervaren coaches, naar wie zij kan verwijzen.
Deze mensgerichte aanpak heeft bewezen snel en effectief te werken.

Contact? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Terug naar: Producten en diensten

Advertenties