Alles verandert

Vanaf het moment dat we geboren worden (en eigenlijk al daarvoor) is de mens constant bezig met veranderen; daarom is het toch bijzonder dat als we eenmaal  onze zaakjes voor elkaar hebben, we alles bij het oude, vertrouwde willen laten. Sterker nog, dat als ons iets overkomt waarop we niet gerekend hadden, dan verzetten we ons vaak hevig tegen die verandering.  Maar waarom? ……..…

Immers: Het enige dat niet verandert, is … … … dat alles verandert !

met ons verzet, raken we vaak hopeloos in de knoop met deze wetmatigheid.

Hoe kunnen we hier beter mee omgaan, wat is daar voor nodig? In onze filosofie is de weg naar de vrijheid, de weg uit de slachtofferrol op weg naar je eigen scheppingskracht. Het is de weg van de eigen verantwoordelijkheid.

Dit is de grondslag van waaruit Prinscs denkt, voelt en handelt: als u – als organisatie in ontwikkeling, of als individu – terecht bent gekomen in een situatie waarin u ook maar even het gevoel heeft dat het u overkomt en dat u weerstand ontwikkelt tegen de verandering, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen komen we er wel uit!

Prinscs richt zich namelijk op:

 

 

Van uit een helder bewustwordingsproces helpen wij u in het nemen van de juiste beslissingen en de juiste acties. Belangrijke hulpmiddelen die we hierbij hanteren zijn Lemniscatisch denken (Oordeelsvorming principes), Code 40ne (spreek uit:  Code for one) en vormen van Kernreflecties.

 

Wil je vrijblijvend een oriënterend gesprek of een Code 40ne consult ontvangen, meld je dan aan:

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s